Vad vi serverar

Kycklingen är frysta kycklingbröst från Thailand utan andra tillsatser än salt. Det är 98.5 procent ren kyckling. All kyckling är handskuren och genomkokt innan den tillsätts i vald rätt.

Räkorna är frysta storlek 16/20 Tigerräkor från Asien, just nu främst Indien.Tillagas tinade, skalade, urvenade och okokta vid beställning 

Nötköttet är ryggbiff (strip loin). Varierande ursprungsland. Biffen är handskuren med alla ev. senor borttagna, och tillagas utan tidigare förstekning.

Thaigrönsakerna är färska grönsaker influgna från Thailand veckovis.

De andra grönsakerna är färska grönsaker köpta på Axfood snabbgross mer eller mindre dagligen.

Alla grönsaker är handskurna av oss och färska förutom ärtorna till stekt ris som köps frysta.

Alla engångsartiklar är av hög kvalitet och anpassade för uppvärmning i micron. Testprotokoll, med EU godkännande, från tillverkarna finns på alla engångsartiklar och alla plastartiklar som vi använder.

De små vårrullarna är köpta frysta. De stora är handrullade och egengjorda av Phat Thai. Kycklingspetten är också hemmagjorda av Phat Thai från handskurna kycklingbröst som vi försteker och marinerar med vår egna grillsås.

Tala om för oss om du har allergier eller någon annan matkänslighet eller om du är vegan så hjälper vi dig så gott vi kan att hitta någon lösning, om möjligt. Det går alltid att väjla bort jordnötter eller något annat då alla rätter, utom dagens special, tillagas individuellt. 

Äggnudlarna och vårrullarna är gjorda med ägg och vetemjöl vilket innebär att de innehåller gluten.

Risnudlarna (Nummer 1 på menyn, Phat Thai), är från Thailand och fria från gluten.

Riset är normalt av högsta kvalitet (AAAAA) Thailändskt jasmineris. Undantagsvis, om tillgång saknas så köper vi det bästa jasmineris vi kan få tag på. Det kan då ha sitt ursprung i Laos eller Kambodja.

Fråga oss alltid om det är något du undrar över!

 

26 maj 2016